top of page

JÄSENTOIMINTA

Turun lämpö-, vesi- ja ilmastointitekninen yhdistys ry, ”TuLVI”

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsenistön osaamista ja yhteistyötä sekä edistää alan tunnettavuutta ja yhteistyötä Turun alueella.

Yhdistyksemme mahdollistaa LVI-alan ammattilaisten verkostoitumisen sekä osaamisen kehittämisen, yhdessä katto-organisaatiomme Suomen LVI-liiton kanssa. Yhdessä varmistetaan jatkossakin LVI-alan arvostus sekä huippuosaaminen alueellamme.

Teemme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, kuten alueen oppilaitokset, viranomaiset ja laite- ja järjestelmätoimittajat.

 

TuLVI:n jäsenistö - keitä olemme ja missä toimimme.

Jäsenemme ovat LVI-alan ammattilaisia, jotka toimivat LVI-alalla esimiehinä, asiantuntijoina ja yrittäjinä ja vaikuttavat erittäin laajalla rintamalla alueemme LVI-alan päätöksenteossa. Jäsenmäärämme on noin 350.

 

Yhdistyksellämme on vuosittain kuusi kuukausikokousta, joissa keskustellaan LVI-alan ajankohtaisista asioista ja kuullaan asiantuntijaluento kokouksen isännän pitämänä. Lisäksi TuLVI järjestää vuosittain 1-2 jäsenretkeä, joissa verkostoidutaan sekä käydään tutustumassa talotekniikka-alan kannalta kiinnostaviin kohteisiin.

 

TuLVIn jäsenenä pääset nauttimaan myös SuLVIn tarjoamista jäseneduista. Mm. kattava koulutustarjonta, sekä ilmainen talotekniikkalehti on kaikkien jäsenien hyödynnettävissä.

 

Yhdistystoiminta on loistava mahdollisuus päästä piireihin jo opintojen aikana, sillä saat täydet edut opiskeluaikaan ilmaiseksi. 

Kuukausikokouspöytäkirjat

bottom of page